صافکاری بنز

صافکاری بنز

در این مقاله قصد داریم به معرفی صافکاری بنز و روش های آن، هزینه های مربوط به آن و موارد دیگر بپردازیم.

خودروی بنز ساخت شرکت آلمانی مرسدس بنز طراحی شده توسط بهترین طراحان و ساخته شده از بهترین مواد اولیه می باشد. این خودرو با توجه به این که خودرویی وارداتی است، خودرویی گران قیمت می باشد. صاحبان این خودرو باید به دقت مرکزی تخصصی و صافکاری با تجربه و ماهر و با حوصله و دانش کافی را انتخاب کنند که خودرو بدون حداقل آسیب و ناهماهنگی در رنگ بدنه خودرو به حالت اولیه خود بازگردد.

درباره ی صافکاری

با افزایش قیمت خودروها به خصوص خودروهای وارداتی صافکاری خودرو از اهمیت زیادی برخوردار گشته است. برای خودروی بنز که یکی از خودروهای گران قیمت به حساب می آید صافکاری اقدامی مهم در زیبایی خودرو می باشد. صافکاری بنز باید با نهایت دقت و حوصله و با هنر صافکار حرفه ای انجام شود.

به اقداماتی که در جهت برگرداندن زیبایی اولیه به خودرو، برطرف کردن فرورفتگی ها و آسیب دیدگی های بدنه وسیله ی نقلیه صورت می گیرد صافکاری می گویند.

صافکاری بنز اقدامی بسیار حساس است. از این رو شما باید نهایت دقت را در انتخاب مرکز صافکاری داشته باشید.

انواع صافکاری

صافکاری معمولا به دو روش کلی انجام می شود. که بر حسب شرایط و کاربر آنها توسط صافکار انتخاب می شود. با مطالعه ی این مقاله شما می توانید از کاربرد هر کدام از این روش ها آگاه شوید. چرا که معمولا پس از تصادف افراد دارای این خودرو به دنبال مراکز صافکاری بنز حرفه ای برای رفع آسیب دیدگی خودروی خود هستند.

صافکاری بنز به دو روش سنتی و پی دی آر (paintless dent repair) به معنای ترمیم بدنه بدون رنگ انجام می شود.

شباهت این دو روش در رفع آسیب دیدگی و فرورفتگی های خودرو است. که با ابزارآلات و وسایل مختلفی انجام می گیرد. هر دو توسط صافکار حرفه ای انجام می شود. و خودرو را به حالت اولیه ی خود، پیش از تصادف یا ضربه و… باز می گرداند.

اما این دو روش تفاوت هایی با هم دارند که بر حسب شدت آسیب دیدگی و صلاحدید صافکار ماهر انجام می گردد.

در ادامه ی این مقاله به تفصیل درباره ی هر کدام صحبت خواهیم کرد.

صافکاری سنتی

صافکاری سنتی که روشی قدیمی تر است و با ابزارآلات مخصوصی در گذشته انجام می شد همچنان در صافکاری خودرو کاربرد دارد.

هنگامی که شدت آسیب به خودرو در تصادفات بسیار زیاد باشد و صافکاری بنز با روش پی دی آر و بدون رنگ قابل ترمیم و تعمیر نباشد، صافکار از روش سنتی و با رنگ آمیزی بهره خواهد گرفت.

صافکاری با رنگ به سه بخش تقسیم می‌شود:

  1. بدون تراش رنگ (با استفاده از کمی بتونه)
  2. با تراش کامل رنگ (که به بتونه سنگی و فوری نیاز است)
  3. روش بادگیری (که هم نیاز به سنباده و هم بتونه کشی دارد)

ابزرآلاتی که صافکار در صافکاری سنتی از آنها بهره می گیرد شامل :

  1. مشتی
  2. شاسی کش
  3. سنباده
  4. لوازم بتونه کاری
  5. پولیش

صافکاری بنز به روش پی دی آر

روش مدرنی که امروزه صافکاران برای آسیب های جزئی، فرورفتگی هایی که در آن رنگ خودرو آسیب ندیده باشد از آن استفاده می کنند، صافکاری بنز به روش پی دی آر است.

هنگامی که خودروی شما دچار خط و خش یا ناهمواری و فرورفتگی می شود شما می توانید از روش صافکاری بنز به روش پی دی آر به ترمیم و تعمیر خودروی خود بپردازید.

پس از یافتن مرکزی حرفه ای در این زمینه شما می توانید با خیال راحت خودروی خود را به آنها بسپارید.

این روش به صرفه ترین روش صافکاری و سریع ترین آنها می باشد. با استفاده از این روش با حداقل آسیب به خودرو می توان آن را مرمت نمود.

مزایای صافکاری pdr

صرفه جویی در زمان

یکی از مزایای مهم صافکاری بنز با استفاده از روش pdr صرفه جویی وقت برای مشتری می باشد. این روش در زمان کمی انجام می شود. بنابراین تکنسین پی دی آر در کمترین زمان ممکن به مرمت و تعمیر خودرو می پردازد.

همچنین این روش سرعت بالاتری نسبت به روش های دیگر دارد . شما می توانید با این روش در زمان و انرژی صرفه جویی کنید. برای مثال در روش صافکاری سنتی یا با استفاده از رنگ آمیزی این عمل چند روز طول می کشد. و صافکار به زمان و انرژی بیشتری نیازمند است.

جلوگیری از کاهش قیمت خودرو

از دیگر مزایای صافکاری بنز به روش pdr جلوگیری از کاهش قیمت خودرو می باشد. بعد از اینکه حادثه و در نتیجه آسیبی برای خودرو رخ دهد، این اتفاق موجب کاهش قیمت خودرو می شود.هنگامی که خودروی شما دچار فرورفتگی می شود، می توان به آسانی آن را تعمیر و مرمت نمود. این اقدام بدون اینکه آسیبی به بدنه وسیله نقلیه شما وارد کند و بدون اینکه آشکار و مشخص باشد ، بدنه خودروی شما را ترمیم می کند.

نکته ی دیگر درباره ی تعویض قطعه ی خودروی شما است که در ادامه درباره ی آن توضیح خواهیم داد.

در صورت تعویض قطعه فابریک وسیله نقلیه ی شما، قیمت خودرو به شدت افت می کند. با توجه که روش صافکاری پی دی آر روشی است که بدون رنگ آمیزی انجام می شود، نیاز به تعویض قطعه ی خودرو نیست. عدم اقدام به تعویض قطعات خودرو نقش بسیاری در قیمت خودرو ایفا می کند.

با توجه به اینکه روش صافکاری بنز پی دی آر 80 تا 90 درصد فرورفتگی ها را از بین می برد ، در نتیجه، نیاز به تعویض قطعات کمتر می شود. بنابراین این اقدام موجب کاهش قیمت خودرو نمی شود.

هزینه مناسب و به صرفه

از مزایای دیگر صافکاری بنز بدون رنگ(pdr) هزینه ی مناسب آن می باشد. امروزه با توجه به وضعیت اقتصادی کشورمان و اهمیت هزینه برای مردم، صافکاری پی دی آر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این اقدام به سادگی بدون نیاز به هرگونه رنگ آمیزی بدنه خودرو و با کمترین هزینه انجام می گیرد.

عدم نگرانی از تطبیق رنگ بدنه خودرو

روش صافکاری بنز به روش پی در آر برخلاف روش سنتی و صافکاری با رنگ چالش تطبیق رنگ بدنه خودرو را ندارد. چرا که این روش به رنگ آمیزی احتیاجی ندارد و این عمل بدون رنگ انجام می شود.

فرورفتگی های قابل ترمیم صافکاری بنز به روش PDR

  1. آسیب های ایجاد شده بر اثر تصادف
  2. ضربه زدن به درب خودرو
  3. آسیبهای ایجاد شده بر اثر ضربات ناشی از بارش تگرگ
  4. برخورد توب یا موارد شبیه به آن

آسیب های وارد شده به خودرو چگونه اند؟

آسیب هایی که به وسایل نقلیه شما وارد می شود را میتوان به دو گروه تقسیم کرد. شناختن این دو مورد می تواند شما را در کاربرد انواع صافکاری بنز راهنمایی نماید.

آسیب سطحی

هنگامی که آسیب و صدمه به وسیله نقلیه شما موجب خط و خش و ناهمواری بر روی رنگ آن گردد این نوع آسیب سطحی می باشد.

آسیب سطحی

هنگامی که اتومبیل دچار آسیبی شدید و عمیق را می شود، این آسیب از نوع آسیب عمقی است. صافکار از این روش برای صافکاری بنز استفاده می کند.

درباره ی هزینه صافکاری بنز

به طور کلی هزینه ی صافکاری خودرو به عوامل گوناگونی بستگی دارد.

  1. مدل و برند وسیله نقلیه
  2. ابزار مورد نیاز برای صافکاری
  3. قسمت آسیب دیده
  4. میزان ضربه وارد شده و عمیق یا سطحی بودن آسیب دیدگی
  5. میزان تخصص و اجرت تعمیرکار یا صافکار
  6. نیاز یا عدم نیاز به رنگ
  7. نیاز یا عدم نیاز به خرید قطعات یدکی
  8. میزان سختی کار و زمان مورد نیاز

برای اطلاع از هزینه صافکاری خودرو خود با ما تماس بگیرید: 09121779706

مقالات دیگر

اخبار و مقالات مرتبط

  • بیشتر بخوانید!
  • بیشتر بخوانید!
  • بیشتر بخوانید!